U 2021. godini se oseća daleko lakši i lepši uticaj za vas na svim poljima. Imaćete podršku planeta da ostvarite svoje vizije, ideje i kreacije. Na poslovnom polju uspeh dolazi preko prijatelja, kroz umetnost, kreativnost, rad na daljinu, poslove sa inostranstvom, poslove preko kompjutera ili u strukama vezanim za moderne tehnologije, najvredniji ćete biti u jesenjem period dok ćete leta više biti fokusirani na ljubavni život. U pogledu emocija, generalno u toku godine možete očekivati lakše upoznavanje sa suprotnim polom, kroz prijateljske odnose ćete najviše dolaziti do ljubavi. Dobijaćete dosta pažnje od svog izabranika ako ste u vezi i stvaraćete zajednička prijateljstva ili ćete raditi na zajedničkim projektima, idejama, itd.

Povremeno ćete tokom ove godine imati utisak da vas iznenađenja saleću sa svih strana. Dosta toga će da bude neizvesno za vas u toku 2021. godine. Poslovno polje će vam biti glavno u fokusu, ako se na vreme posvetite profesionalnom napredovanju, izgradnji karijere i planovima pozitivan rezultat u smislu poboljšanja poslovnog statusa neće izostati. Put do cilja vam nije lak, ima prepreka ali oni Bikovi koji su istinski vredni, odgovorni i posvećeni poslu će ubirati plodove svog rada. Bolji period za ljubav je od maja do jula i nakon toga u zimskom periodu kada ćete imati mogućnost da se prepustite osobi koja će vam pružiti nežnost brigu i iskrenost pre svega. Slobodni Bikovi partnera sreću preko posla ili prijatelja.

Konačno ste dočekali godinu u kojoj ćete se osloboditi okova i ograničenja koja su vas pratila duži vremenski period. U toku 2021. Blizanci dobijaju pozitivnu podršku planeta za svoje namere, planove i otvaraju se nove mogućnosti za ovaj znak. Poslovno ćete najviše uspeha imati ako radite baš u struci za koju ste se školovali, u poslovima sa inostrastvom, kao i u svim poslovima koji zahtevaju poznavanje stranih jezika. Vrlo vam je dobra godina da se nastave ili započnu studije ili usavršavanje, edukacije, kursevi itd. Za ljubav ćete imati mnogo prilika. Nova ljubav dolazi preko posla ili inostranstva. Bićete slobodniji i prepuštati se avanturama. Ako imate partnera možete neko vreme da budete udaljeni ali možete planirati i zajednička putovanja.

U toku 2021. ćete najvećim delom sebe biti posvećeni finansijama i planiranju troškova, ulaganja, kupovinom ili prodajom imovine ćete se baviti, moguće i nekim nasledstvom, alimentacijama, zaostavštinama, sudskim naknadama itd. Za vas se nastavlja u finansijskom i poslovnom smislu jedna ozbiljna godina u kojoj ne bi trebali da previse trošite. U pogledu posla i napredovanja vam se bolje mogućnosti otvaraju od prolećnog perioda, i tokom leta. Što se tiče ljubavi, zauzeti Rakovi će imati bračnih i problema u vezi, zbog ljubomore najviše. Toksičnost i nepoverenje vas udaljavaju od partnera. Slobodni Rakovi se mogu upuštati u tajne veze. Prolećni i letnji period je najbolji i za emotivno polje, a potom ćete i tokom zime-krajem godine imati sreću i zadovoljstvo.

Partnerski odnosi će da vam budu glavna tema kada je u pitanju 2021. godina. Ovo je godina u kojoj će mnogi Lavovi da menjaju svoj bračni status, dakle da se udaju, ožene ili razvedu. Slobodni Lavovi će konačno izaći iz začaranog kruga samoće za koji pre svega nisu rođeni. Novu ljubav možete da upoznate bilo gde, na bilo kom javnom mestu, do proleća a i tokom jeseni će za vas da bude pregršt novih ponuda ali kvalitetan partner će se izdvojiti i umećete da ga prepoznate. U poslovnom pogledu vas očekuju nova potpisivanja ugovora, nove poslovne saradnje, dogovori ili važna poslovna partnerstva koja će vam pomoći da stabilizujete svoje finansije. Sreću u vezi novca i zarade možete očekivati tokom proleća i leta.

Posao će da vam bude, kao i inače, jedan od najvažnijih segmenata u živitu tokom 2021. godine. Sada je pravi trenutak za proširenje posla, moguće napredovanje, promenu radnog mesta. Tešku svakodnevnicu će vam olakšati uticaj Jupitera do proleća i kasnije opet na jesen. Ekspanzija rada, vaših sposobnosti i poboljšanje rutine, navika, rešavanje mnogih praktičnih problema će da vam dođe. Ljubav upoznajete preko posla ili na javnom mestu. Proleće letnji period kao i sam kraj godine- zima, su vrlo povoljni za ljubav, početak ozbiljne veze, braka. Pored vas će biti velikodušan partner koji ume da vas oraspoloži i da vam pruži osećanja koja ste nekada davno sebi uskratili.

Za Vage je ova godina najvažnija baš za ono polje koje je njima najbitnije u životu- a to je polje ljubavi! Ostvarenje ljubavne sreće ćete imati kroz spajanje sa partnerom koji vam donosi u život ostvarenje snova i maštanja, ozbiljnu vezu, pravu ljubav, brak i planiranje potomstva. Cela godina vam je povoljna za emotivno polje i možete da očekujete da će vas sreća pratiti! Nova poznanstva su moguća na svakom koraku ako ste sami! Što se posla tiče, povoljan vam je prolećni period za napredovanje a zatim zimska faza i sam kraj 2021. mogu da vam daju priliku za poboljšanje finansijske situacije ili za prelazak na bolji posao.

Mnoga važna pitanja ćete da pokrenete i da rešavate u toku 2021. godine. U mnogim segmentima će najpre porodica da vam bude prioritet i pre nego što budete doneli bilo kakvu odluku, najvažnije će da vam bude da sve što se dešava može pozitivno da se odrazi na vaš mir u duši al ii kući. Ova godina vam je dobra za kupovinu ili prodaju nekretnine ili za podelu imovine ukoliko se tako nešto planira. Ljubav ćete imati na proleće, a zatim u zimskom period. U ta dva navrata slobodne Škorpije mogu istinski da se zaljube. Ako ste već zaljubljeni, počećete da planirate dete sa osobom koju volite.

Godina u kojoj ćete se rado ponovo baviti planiranjem putovanja, makar se radilo i o kraćim putevima, je konačno ispred vas. U toku 2021. ćete često da potežete pitanje neke papirologije i da se bavite formalnim administrativnim rešenjima i sličnim obavezama. Povoljna je godina ako planirate da pokrenete privatni biznis na proleće ili u zimskom periodu. Sad ste promišljeniji u vezi donošenja odluka i strpljiviji nego inače. U ljubavi se teže otvarate. Povoljna je godina za Strelčeve koji su već zauzeti. Oni koji su slobodni mogu da očekuju ljubav u komšiluku ili rodnom mestu al teško da ćete ove godine da se odlučite za brak il neki veći korak.

U toku 2021. se rešavate velikih problema koji su vas pratili duže vreme. Imaćete utisak da ste slobodniji, da su se mnoge kočnice sklonile s vaših leđa ali još je ostalo mnogo posla pred vama da bi ostvarili svoje ciljeve. Poslovno će ovo da vam bude dobra godina u kojoj korak po korak sve bliže se primičete stabilizaciji na polju finansija koja je vaš apsolutni životni prioritet. Za nova ljubavna poznanstva je povoljan prolećni i zimski period, sam kraj godine. Zauzeti Jarčevi će imati zajedničke planove za putovanja ili zajednički posao sa partnerom. Ovo je i godina u kojoj se vi lično dosta menjate i širite svoje vidike.

Za vas 2021. godina predstavlja period odrastanja i suočavanja sa novim životnim obavezama i odgovornostima. Za neke Vodolije će to da bude roditeljstvo, a za druge briga o starijim članovima porodice ili nova poslovna zaduženja. Finansijski može biti stegnuta godina pa izbegavajte preterano troškarenje. Finansije će biti nešto bolje u toku proleća kao i tokom zime odnosno krajem 2021. U ljubavi se sumiraju greške iz prošlosti. Nekima se vraća bivša ljubav, nekima i ne al kao da vas još prošlost progoni i ne da vam da idete napred. Bolja vam je druga polovina godine za nova poznanstva koja ćete imati pretežno preko posla.

Očekuje vas period u kojem ćete imati podsvesno dosta briga i strahova. Vama 2021. godina nije ni malo povoljna za bilo koju vrstu rizikovanja. Vi ste navikli na hazarderski način života i umete da se na sreću izvučete iz raznih situacija al ove godine dolaze na naplatu neke stvari i greške iz prošlosti. Pripazite na to kakva vam je karma. Poslovno je moguće da dođe do manjeg napretka na proleće ili u zimskom periodu. Na polju ljubavi vas očekuje nastavak veze iz prošlosti, ili moguća veza na daljinu. Niste sada previse usmereni na nova poznanstva a i nemate previse prilika. Biće vam otvorena i mogućnost za tajnu vezu. Pazite da vam se odluke ne obiju o glavu.

Nazad na početnu stranicu