U ljubavi su Ovnovi veoma otvoreni i direktni. Znaju šta hoće i ne okolišaju. Umeju da na pravi način otvoreno pokažu osobi koja im se dopada kake su joj namere. Ovnovi su jako strastveni- i muški i ženski bez izuzetka. S tim da Ovnice potajno žele mukarca koji je jači i dominantniji od njih, retko kada zaista takvog i nađu.
Muški Ovnovi su vrlo inicijativni, dominanti i sa njima nema mnogo kompromisa.
Ovnovi nisu klasično ljubomorni ali ako im date povoda za tako nešto, možete da nadrljate jer su veoma impusivni i ne reaguju dobro na bilo koji vid prevare.
Ovnovi su pre sveka iskreni- što na um to na drum i ne trpe laž i nepravdu. U ljubavi umeju brzo da sagore i potrebn im je dinamičan odnos u kojem uvek ima avantura i promena da bi ih zadržali. Ako i kada uđu u brak, Ovnovi su uglavnom dominantniji iv ode glavnu reč u kući.
Nakon raskida vam se Ovan neće svetiti oni kada jednom prekinu vezu, to je za njih gotovo za svagda.
Najbolji spoj su sa Strelcem, Lavom i Blizancem.
Najgori spoj su sa Jarcem i Rakom.

U ljubavi su Bikovi posvećeni, brižni i vole da uživaju u svemu zajedno sa partnerom. Mana kod Bikova je to što umeju da budu malo inertni. U ovom znaku su rođene velike zavodnice, pa dame rođene u znaku Bika umeju da ukradu muško srce i da osvoje koga požele- ako im je to i namera.
Sklonost ka flertu je naglašena kod Bikova a i čak kada ništa ne rade oni prirodno plene svojim šarmom i harizmom.
Muški Bikovi umeju da budu često samodovoljni, ali kada ih neko interesuje nije im strano da pokažu inicijativu. Mana i muških i ženskih Bikova je tvrdoglavost. Može po njihovom ili nikako i teško prihvataju promene zato često mogu da se nađu dugo sa pogrešnim partnerima.
Bikovi su jako posesivni. Iako ljubomoru ne pokazuju sasvim otvoreno, vrlo vode računa o tome da kod svog partnera budu samo oni u centru pažnje.
U braku umeju da podlegnu inertnosti i monotoniji.
Nakon raskida Bikovima treba vremena da se naviknu na slobodu i promenu i da se oporave emotivno da bi bili spremni za novu vezu.
Najbolji spoj su sa Škorpijom, Rakom i Ribom.
Najgori spoj su sa Strelcem i Vodolijom.

U ljubavi su Blizanci prilično promenljivi. Danas mogu biti beskrajno zaljubljeni u vas, obećavati svašta i pričati o budućnosti, deci, braku a već sutra isto to mogu planirati sa nekim drugim. Blizanci nisu namerno prevrtljivi, već je njihov problem što ljubav često doživljavaju površno i nekada ni sami ne znaju šta hoće. Blizanci i muški i ženski su prilično skloni paralelnom felrtu i vezama. U odnosu sa njima uvek treba biti oprezan.
Umeju da budu verni ali samo pored onog pravog ili one prave. Komunikativni su i lako sklapaju poznanstva, pa se za njih uvek svi nekako lako zainteresuju.
Blizanci umeju da budu ljubomorni i da partnera nekim sitnicama proveravaju ili kažnjavaju ako sumnjaju u njegovu vernost. Skloni su trikovima i smicalicama.
U braku im je potreban partner koji voli da putuje kako im nikad ne bi bilo dosadno.
Nakon raskida Blizanci lako nađu zamenu kojoj mogu kratko plakati na ramenu dok ne produže dalje.
Najbolji spoj su sa Strelcem, Ovnom i Lavom.
Najgori spoj su sa Vagom i Jarcem.

U ljubavi su Rakovi prilično nesigurni. Oni važe za jedan od najemotivnijih znakova ali se u suštini oni prave ljubavi plaše. Povučeni sui ne puštaju nikoga u svoj zatvoreni svet u svoje srce. Ako i reše da se nekome emotivno prepuste, vrlo su razdražljivi, povredljivi i zahtevaju puno brige pažnje i nežnosti da bi veza funkcionisala.
Muški Rakovi mogu lako biti u vezama gde se emotivno čak ni malo ne prepuštaju partnerki. Traže sigurnost. Daće vam mnogo emocija ali će vam ih i dobro naplatiti.
Rakovi umeju da budu nesigurni u sebe i odatle potiče njihova ljubomora. Skloni su plakanju, žučnim raspravama i prejedanju kada imaju emotivne probleme.
U braku im je potreban partner koji je stabilan i spreman da se maksimalno usmeri na porodicu.
Nakon raskida Rakovi mogu da se okrenu alkoholu ili prekomernom unosu slatkiša.
Najbolji spoj su sa Jarcem, Bikom i Škorpijom.
Najgori spoj su sa Vodolijom i Ovnom.

U ljubavi su Lavovi prilično velikodušni. Kada znaju da imaju pažnju i ljubav voljene osobe, uzvraćaju istom merom ako ne i deset puta više. Lavovi se zaljubljuju u pažnju, jako su romantični i znači im kada im partner stavi do znanja da su za njega centar sveta. Generalno vole flert i osvajanje, uvek sanjate o ljubavi i o partneru koji će ih biti dostojan.
Muški Lavovi mogu biti sujetni i teški za saradnju ponekad jer slušaju samo sebe. Lavice su hrabre i uvek štite one koje vole. Strastveni su, topli, ali vole i luksuz i poklone pa ako želite da osvojite Lava ili Lavicu imajte to na umu.
Lavovi umeju da budu ljubomorni, pogotovo ako im je povređena sujeta. Skloni su tome da prave emotivne drame.
U braku im je potreban partner koji ume da im bude i prijatelj i da ih razume, a ne samo ljubavnik.
Nakon raskida Lavovi mogu duže vreme patiti ako su zaista voleli partnera.
Najbolji spoj su sa Vodolijom, Strelcem i Ovnom.
Najgori spoj su sa Jarcem.

U ljubavi su Device često na neki način uzdržane. Barem u početku dok malo bolje ne upoznaju partnera i njegove namere, mogu da budu krajnje sumnjičave. Teško se prepuštaju emocijama je rim racio radi 24h tako da Device zaista mogu delovati emotivno hladno i nedostupno. Ipak, vole pažnju i udvaranje iako mogu biti i pomalo stidljive.
Muške device umeju da budu veliki zavodnici i često da menjaju partnerke, da se plaše obaveza. Ali kada vas Devica jednom zavoli i pokaže vam to, tada počinje jedna sasvim nova dimenzija vašeg odnosa. Uvek će biti tu za vas spremni da vam ispune sve želje.
Device umeju da budu ljubomorne i nesigurne u sebe ali to skrivaju. Napustiće vas zbog prevare.
U braku im je potreban partner koji ume da ih emotivno opusti i da im pruži sigurnost.
Nakon raskida Device prelaze u kratkotrajni celibate u kom se preispituju zašto su sebi uopšte dozvolile da se zaljube.
Najbolji spoj su sa Ribama, Škorpijama i Rakom.
Najgori spoj su sa Blizancem i Strelcem.

U ljubavi su Vage na svojoj teritoriji. Vage inače važe za najveće zavodnike, bilo da se radi o muškim ili ženskim pripadnicima znaka. Vage uživaju u flertu, upoznavanju, zavođenju. Vole komplimente na račun izgleda. Važe za hladne zavodnike i za estetske tipove. Ženske Vage teže tome da se prilagode partneru maksimalno zarad sreće u vezi i mira u kući.
Muške Vage mogu biti sklone kalkulisanju na polju emocija i čestom menjanju partnerki.
Vage po svojoj prirodi imaju hladniji temperament i nisu narčito ljubomorne. I same su često sklone ljubavnim igricama pa nikad ne znate šta možete očekivati od njih.
U braku im je potreban partner koji će da ih vodi i da donosiglavne odluke.
Nakon raskida Vaga nalazi novog partnera. Ne vole da budu same u svojoj lepoti.
Najbolji spoj su sa Strelcem, Lavom i Ovnom.
Najgori spoj su sa Jarcem i Rakom.

U ljubavi su Škorpije vrlo tajnovite. Važe za jedan od znakova koji najteže pokazuje svoja osećanja. Iza svog tog mističnog ponašanja se krije jedna dobra i nežna duša željna ljubavi i pažnje, ali to vam Škorpija nikada neće priznati. Umeju da budu veoma posesivne i opsesivne, kada im je do nekoga stalo sklone su tome da vezu shvataju veoma fatalistički.
Muške Škorpije su poznate po tome što će vam sve dati ali će vam sve i uzeti, njima žena uvek na neki način mora biti podređena.
Škorpije su po svojoj prirod jako ljubomorne i sumnjičave. Teže tome da kontrolišu partnera i da imaju ispade patološke ljubomore ponekad.
U braku im je potreban partner uz kojeg mogu da se opuste, neko ko će im olakšati životnu borbu.
Nakon raskida Škorpija vam se može svetiti. Pogotovo ako je ne daj Bože prevarena ili ostavljena. Ovo je znak koji ne prašta.
Najbolji spoj su sa Ribom, Devicom i Jarcem.
Najgori spoj su sa Vodolijom i Lavom.

U ljubavi su Strelčevi veoma spontani. Sa njima nema pravljenja detaljnih planova, samo treba da se opustite i da budete spremni da uživate u trenutku. Jer sada su pored vas, a sutra već ko zna gde… Ovo je znak kioji se možda i najteže vezuje. Oni su strastveni, topli, imaju smisla za humor i nemaju pardona pa mogu biti provokativni i zanimljivi. Ipak, kada su u pitanju ozbiljnije veze uvek teže nekom haosu.
Muški Strelčevi mogu biti skloni i nekim porocima pa to dodatno može da ustalasa ljubavni život. Po prirodi su veseli i velikodušni.
Strelčevi su jako ljubomorni, sujetni i vole da obeleže svoju teritoriju. Ako zagaze sa vama u ozbiljnu vezu očekuju da ćete im biti verni do srži.
U braku im je potreban partner sa kojim mogu uvek da imaju opušten, oslobađajuć odnos i neko sa kim mogu da uče i da se razvijaju .
Nakon raskida Strelac se upušta u nove veze i avanture do iznemoglosti.
Najbolji spoj su sa Blizancem, Lavom i Ovnom.
Najgori spoj su sa Devicom i Rakom.

U ljubavi su Jarčevi veoma uzdržani. Ovaj znak je već dosta propatio na svim životnim poljima i uvek se plaše neke nove emotivne povrede. U suštini nisu loši ali mogu da budu jako teški i zatvoreni. Teško je privući pažnju ženskog Jarca, ako neko u tome uspe znači da ima posebne kvalitete ili je materijalno dobro potkovan. Jarac ne flertuje na klasičan način, kod njih sve ide po nekom protokolu. Ženski Jarčevi su u ljubavi predani, verni i dobre su žene i supruge.
Muški Jarčevi mogu da budu hladni i surovi ako se osete nadmoćnim ili za njih je ljubav uvek igra neke moći i kontrole.
Jarčevi nisu naročito ljubomorni ali su ponosni. Njih ne boli vasa prevara već ih boli to što nisu uspeli u svojoj ulozi autoriteta.
U braku im je potreban partner sa kojim mogu da stvore porodicu i svoju patrijarhalnu idilu.
Nakon raskida Jarac postaje melanholičan, dugo pati. Uvek imaju neku staru ljubav o kojoj misle.
Najbolji spoj su sa Devicom, Rakom i Ribama.
Najgori spoj su sa Ovnom i Rakom.

U ljubavi su Vodolije večita deca. Iako važe za znak koji je prijateljski nastrojen, Vodolije i te kako umeju da vole i da budu zanimljivi partneri. U početku oni traže zabavu i nešto neobavezno ali ako ih zadivite svojim intelektualnim veštinama, spremni su da sa vama grade jedan stabilan partnerski odnos. Teže prihvataju promene pa mogu biti dugo sami ili u dugim vezama. Ponekad imaju komplekse koji ih uče pored svih njihovih brojnih kvaliteta.
Muške Vodolije zavode prijateljski, prvo se igraju i uvek će vas iznenaditi.
Vodolije nisu posebno ljubomorne. Oni će vas pustiti da radite šta želite ali ako se ne osete dovoljno poštovanim napustiće igru.
U braku im je potreban partner koji im uvek pruža ljubav i toplinu i koji budi strast koju u sebi baš i nemaju.
Nakon raskida Vodolija se okreće svojim prijateljima i krugu podrške. Čak sa bivšima često ostaju dobri drugari.
Najbolji spoj su sa Strelcem, Lavom i Vagom.
Najgori spoj su sa Rakom i Bikom.

U ljubavi su Ribe jako predane. Ako vas je Riba odabrala za ozbiljnu vezu znači da je u vama našla neku posebnu dubinu emocija i talenat koji možda drugi ne vide Ribe su uvek spremne za velike žrtve zarad ljubavi, u emocijama nastupaju idealistički i skloni su tome da partnera ne vide pravim očima. Vole romantiku i udvaranje, ljubavna pisma, romantične filmove i sastanke.
Muške Ribe imaju poseban senzibilitet kojim plene. Umeju da budu promenljivi u ljubavi, pa sa njima isto često emocije mogu da budu klizav teren. Izmaknu vam a da ne znate ni kad ni kako se to desilo.
Ribe nisu ljubomorne. Ali su jako emotivne i mogu plakati danima ili vam zamerati godinama ako ste ih duboko povredili. Oprostiće vam na kraju ali to je za njih ipak proces.
U braku im je potreban stabilan partner koji im pomaže da svoje planove realizuju.
Nakon raskida Ribe idu na psihoterapiju, ili se leče same alkoholom i čime stignu. Dugo pate, dok ne dođe bolja prilika.
Najbolji spoj su sa Devicom, Jarcem i Bikom.
Najgori spoj su sa Vagom i Blizancem.

Dnevni horoskop Nedeljni horoskop Godišnji horoskop Mesečni horoskop

Nazad na početnu stranicu