KOJI DAN U NEDELJI ODGOVARA KOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

PONEDELJAK:

Ovaj dan nosi energiju Meseca i samim tim odgovara svim onim znakovima u kojima je Mesec jak: Rakovima, Bikovima i Ribama. Dobar je i za sve one koji u natalnom horoskopu imaju naglašen uticaj Meseca kroz aspekte.

UTORAK:

Nosi energiju planete Mars. Najviše odgovara Ovnovima i Škorpijama, ali je povoljan i za ostale vatrene znakove- Lavove i Strelčeve. Povoljan dan za osobe rođene u znaku Jarca.

SREDA:

Dan Merkura, koji odgovara najviše Devicama i Blizancima, znacima kojima je racio i smisao za praktično na prvom mestu. Pored njih i Vodolije mogu imati uspeha ovim danom.

ČETVRTAK:

Jupiter odgovara ovom danu, pa samim tim Ribe i Strelčevi mogu imati dosta sreće četvrtkom, kao i osobe čiji je natalni Jupiter jak.

PETAK:

Venerin dan! Odgovara prvenstveno Vagama i Bikovima ali i Ribama! Dan za ljubav ali i sreću na raznim životnim poljima- od polja finansija do polja porodice!

SUBOTA:

Dan ozbiljnog i hladnog Saturna. Jarčevima je ova energija najviše bliska, ali može da odgovara i pripadnicima Vodolije.

NEDELJA:

Dobro je poznato da je nedelja dan Sunca! samim tim, Lavovi se najbolje osećaju nedeljom. Odgovara i ostalim vatrenim znacima u kojima je Sunce dobro položeno. Dan za odmor i opuštanje.

Dnevni horoskop Nedeljni horoskop Godišnji horoskop Mesečni horoskop

Nazad na početnu stranicu