Da biste od tarota dobili odgovor potrebno je samo da postavite pitanje!

Naši iskusni tarot tumači su tu da vam pomognu u svakom trenutku! Potrebno je samo da postavite konkretno pitanje koje vas zanima i dobićete konkretne odgovore!

Ljubavni tarot

Ljubani tarot se otvara za sva ljubavna pitanja. U pitanju jue specijalna tehnika otvaranja karata koja se koristi još od davnina. Postoji i mogućnost otvaranja špila erotskog tarota koji govori o dubljim potrebama vas i partnera. Ako vas zanima da li pored sebe imate pravu osobu, da li ćete ostvariti vezu ili brak i ko vam kvari sreću u ljubavi, idelano je da se odgovori na ta pitanja dobiju kroz tumačenje ljubavnog tarota.

Ciganske karte

Ciganske karte nisu prave tarot karte ali su takođe jako moćne i mogu ukazati na buduće događaje koji vas očekuju. Naši tumači ciganskog tarota se jako dobro razumeju u simboliku i pokazatelje koji govore o sudbinskim događajima ispred vas. Ako želite konkretne i jednostavne kratke odgovore na vaša pitanja, onda je ciganski tarot pravi izbor za vas!

Ruski tarot

Posebne tehnike tumačenja starog ruskog tarota se koriste samo za posebna pitanja od velikog sudbinskog značaja. Potrebno je da vam odgovore na pitanja daju pravi stručnjaci koji su pronikli u duboku simboliku ovih karata i njihovog značenja. Ovo je specijalni tarot špil koji se ne otvara u bilo kojim prilikama, već samo za pitanja koja su od sudbinskog značaja za ljude koji se nalaze na bilo kojoj vrsti sudbinske prekretnice, bilo da je u pitahnju ljubav ili posao.

Kraljevski tarot

Veruje se da otvaranje špila kraljevskog tarota može doneti sreću onome ko postavlja pitanja. Uz puno koncentracije i pozitivne energije, vere i fokusa na pitanje koje postavlojate, naši tarot tumači vam mogu razjasniti prilike koje vas očekuju u budućnosti i uputiti vas u rešavanje svih problema. Zanima vas kojim putem treba da krenete da bi stigli do uspeha? Imate dobru nameru, smatrate da ste optimista, da radite u skladu sa svojim principima i verovanjima? Onda je ovo odličan izbor za vas, jer Kraljevski tarot pre svega pomaže i daje pozitivne odgovore dobrim ljudima koji su se na svom putu malo izgubili.

Nazad na početnu stranicu