KOJI HOROSKOPSKI ZNACI SU SKLONI PREVARI(Muški pripadnici)

Uz podatak u kom znaku je neko rođen, potrebno je odrediti još mnogo toga, kao što je na primer položaj Venere i Marsa ali evo nekih od generalnih karakteristika horoskopskih znakova i njihove sklonosti ka vernosti ili preljubi:

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu biti skloni prevari ako nemaju dovoljno uzbuđenja pored svoje partnerke. Može im se dogoditi, u ekstremnim slučajevima, da se toliko zaljube u svoju ljubavnicu i reše da sa njom nastave život u budućnosti.

Sam će retko pokrenuti bilo kakvu inicijativu da bi pronašao neku ženu “sa strane”. Prevari je sklon zbog svoje hedonističke prirode ali jedino u okolnostima u kojima bi neka ženska osoba preuzela inicijativu.

Ovo je jedan od znakova koji vara najviše, bez obzira na to da li se radi o muškim ili ženskim pripadnicima. Skloni su flertu i ne vole monotone veze. Međutim, ako se prevara desi lako će Vas ubediti da ste sve pogrešno protumačili i da Vam se samo učinilo.

Kada uđu u bračnu zajednicu i osnuju porodicu, nemaju potrebe za bilo kakvim rizicima, samim tim se sklanjaju od svake moguće prilike za preljubu. Tako nešto im se može desiti samo ekstremnim okolnostima ako ih bračni partner duboko razočara.

Nisu preterano skloni prevari iako vole da flertuju. Retko kada, može se reći gotovo nikada ne ulaze u paralelne veze. Oni sve rade iz ljubavi pa im strast i požuda same po sebi nisu dovoljni pokretači, ako nema emocija.

Uglavnom su požrtvovane u vezama i brakovima ali se može desiti da načine i neki pogrešan korak, pogotovo ako ih partner iz nekog razloga duboko razočara ili zanemari njihove potrebe.

Prija im pažnja, vole udvaranja i flert. Međutim, to nije isto što i preljuba. U braku su prilično posvećene i trude se da održe harmonične odnose. Čak ako se preljuba i desi, sačuvaće svoj brak.

Prevaru ne oprašta jer je to ujedno i njihov najveći strah. Međutim, nisu dosledni pravilima koje postavljaju pa se lako odlučuju na tajne avanture i rizike.

Oni na prvom mestu veoma teško ulaze u brak. Kada im se to i dogodi, iako su željni novih avantura, mogu se obuzdati. Sklonost alkoholu međutim, može da bude jedan od problema. Ne čuvaju svoje tajne i lako ćete otkriti svaki njihov korak.

Vrlo su strastveni i potentni ali ako pored sebe imaju osobu koju iskreno vole, biće joj verni. U starijim godinama su više skloni ekscesima nego u mladosti.

Njima je teško da pronađu pravu osobu, pa su iz toga razloga skloni prevari i avanturama. Međutim, ako nađu nekoga ko im je dovoljno interesantan biće mu verni.

Mogu da idu iz krajnosti u krajnost. Ili ne poštuju ništa i imaju jednu, a možda i više paralelnih veza ili su slepo zaljubljeni samo u jednu osobu koju idealizuju.

Dnevni horoskop Nedeljni horoskop Godišnji horoskop Mesečni horoskop

Nazad na početnu stranicu